Running multiple domains in wampserver

I try to run multiple domains in Windows 7 using wampserver and this instructions

I have made the changes recommend in httpd.conf file and in host.

I try to run 2 sites with different domains named site1 and site2.

Here is the code of hosts file

# Copyright (c) 1993-2009 Microsoft Corp.
#
# This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
#
# This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
# entry should be kept on an individual line. The IP address should
# be placed in the first column followed by the corresponding host name.
# The IP address and the host name should be separated by at least one
# space.
#
# Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
# lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.
#
# For example:
#
#      102.54.94.97     rhino.acme.com          # source server
#       38.25.63.10     x.acme.com              # x client host

# localhost name resolution is handled within DNS itself.
#   127.0.0.1       localhost
#   ::1             localhost

127.0.0.1       localhost
127.0.0.1       localhost
127.0.0.1       localhost
127.0.0.1       localhost
127.0.0.1       site1
127.0.0.1       site2

At the end I have added the 2 domains I mentioned.

I restarted all services in wampserver and I created the two file with these names under www file.

I can’t see any change and additionally when I go to my browser and I type local host I receive the following:

Not Found

The requested URL / was not found on this server.

Apache/2.4.9 (Win64) PHP/5.5.12 Server at localhost Port 80

What can I do to make it run?

Edit: I made a restart and the new domains play. However the problem with localhost persists.


Source: wampserver

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.