joomla admin in subdomain blank page

Hi i am having trouble accessing joomla administrator page in a subdomain.

here’s what its like, the site is http://test.com and the admin page must be http://admin.test.com

i am using wamp server with virtual host enabled.

here’s my httpd-vhosts.conf:

<VirtualHost *:80>
    ServerAdmin admin@test.com
    DocumentRoot "c:wampwwwtest"
    ServerName test.com
    ServerAlias www.test.com
    ErrorLog "C:wampwwwtestlogserror.log"
    CustomLog "C:wampwwwtestlogsaccess.log" common
       <Directory  "c:/wamp/www/test">
        AllowOverride All
        Order Deny,Allow   
        Allow from all 
    </Directory>
</VirtualHost>


<VirtualHost *:80>
    ServerAdmin admin@test.com
    DocumentRoot "C:wampwwwtestadministrator"
    ServerName admin.test.com
    ServerAlias www.admin.test.com
    ErrorLog "C:wampwwwtestlogserror.log"
    CustomLog "C:wampwwwtestlogsaccess.log" common
        <Directory  "c:/wamp/www/test/administrator">
        AllowOverride All
        Order Deny,Allow   
        Allow from all 
    </Directory>
</VirtualHost>

test.com works fine. but the admin don’t. it only displays white blank page. and i also noticed that the redirection works in admin since the page title loads the admin page title.

Maybe i just missed something … i’m hoping that someone here could help me and enlighten the darkness of my problem. thanks much in advance. God Bless.

Btw, im using Joomla! 3.4.4 Stable, and wampserver with Apache/2.4.9 and PHP 5.5.12.


Source: wampserver

Leave a Reply